Місто Умань було представлене на Міжнародній туристичній виставці UITT – 2019

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо Місто Умань було представлене на Міжнародній туристичній виставці UITT - 2019
В уманському музеї навчають створювати писанки
25.03.2019
Оновлена “Софіївка” відкрила новий екскурсійний сезон
09.04.2019

З 27 по 29 березня в місті Київ проходить ювілейна, 25-та виставка «Україна – подорожі та туризм».

Масштабна міжнародна виставка Ukraine International Travel & Tourism  – це головна туристична подія весни в Україні. Вона об’єднує туристичних операторів, представників держструктур, авіакомпаній, туристичних агентств, готелів, перевізників та медіа, національних і регіональних туристичних комітетів та міжнародних організацій.

Протягом трьох днів всі учасники мають змогу спілкуватись один з одним, знайомитись з туристичними напрямками інших країн та міст, будувати нові бізнес-зв’язки.

Цього року у виставці беруть участь 23 іноземні учасники та 39 регіонів і міст України, серед яких вперше на масштабному заході такого рівня була представлена Умань.

На спільному виставковому стенді туристичних принад Черкащини Умань зайняла чільне місце. Учасникам і гостям виставки було запропоновано яскраві рекламно-презентаційні матеріали про Умань.

Окрім цього, відбувся активний обмін досвідом, ідеями та корисними контактами. В.о. начальника, головний спеціаліст відділу туризму Світлана Паламарчук презентувала двомовний туристичний буклет про Умань, авторську туристичну карту, календар подій міста на 2019 рік. Усі зацікавлені відвідувачі виставки дізнались про основні фестивалі й туристичні локації Умані.

Отож маємо надію, що по завершенню потужної туристичної виставки UITT-2019 бажаючих побувати в Умані значно збільшиться, адже наше місто по праву вважають туристичною перлиною України.

 

 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *