В Умані презентували нічну екскурсію містом

Головна Стрелка вправо Без категорії Стрелка вправо В Умані презентували нічну екскурсію містом
В Умані відбудеться Перший туристичний форум
03.05.2018
Програма Першого туристичного форуму Умані
25.05.2018

17 травня відбулась перша нічна екскурсія містом Умань під назвою «Vitastreet». Організаторами заходів виступили студенти історичного факультету УДПУ на чолі з доцентом кафедри всесвітньої історії Зоєю Возною, за організаційної підтримки дослідника уманських вулиць  – Владислава Давидюка.

Несподівані зустрічі, моторошні легенди, фаєр-шоу, загадки вулиці Садової та єврейські танці — все це чекало на уманчан під час нічної мандрівки містом.

Екскурсія не залишила відвідувачів байдужими, подарувала масу позитивних емоцій та допомогла з іншого боку поглянути на звичну уманську вулицю, де при світлі ліхтарів, на стінах архітектурних пам’яток ХІХ-ХХ століття ожили картинки тих часів. Уманчанам були презентовані театральні замальовки біля гранд-готелю «Савой», де студенти-історики в образі мешканців готелю продемонстрували присутнім буденне життя готелю в ХІХ столітті. Також, кожен мав змогу отримати квиток для відвідування бані Ямпольського, яка розташовувалась на місці колишнього оцетного заводу та газету початку ХХ століття.

-Спочатку було якось не по собі, здавалось, що з цього не зможе вийти таке грандіозне і видовищне шоу, але коли я побачив всю екскурсію готовою, то зрозумів, що це круто і такого ніхто не робив у нашому місті.Особливо зрадів тоді, коли люди, які просто йдуть по вулиці зупиняються і приєднуються до групи слухачів. – розповів учасник екскурсії Сергій Долинко.

Організатори зазначають, що проект, який  на початку створення був абсолютно інноваційним для Умані, знайшов надзвичайно хороші відгуки уманчан та гостей міста.

-На підготовку пішло багато сил та часу, але я рада, що це все не даремно, адже люди відвідують наші екскурсії і залишають тільки гарні відгуки. Всі кому, вже пощастило бути присутніми на екскурсії були приємно здивовані та захоплені побаченим. Сподіваюсь, що ми будемо продовжувати в тому ж напрямі й надалі дарувати людям тільки круті емоції та враження, адже місто Умань дуже цікаве своєю історією та архітектурними надбаннями минулих століть. – зазначила Альона Магрук, одна з організаторів «Vitastreet».

Крім того, для відвідувачів організатори підготували захоплююче фаєр-шоу.

Нагадаємо, що екскурсії проекту «Vitastreet» для уманчан та гостей міста абсолютно безкоштовні. Триватимуть екскурсії до 25 травня включно.

Джерело: Вечірня Умань

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *