«Uman Plaza» («Умань плаза») розважальний центр

Головна Стрелка вправо Розваги Стрелка вправо Для дітей Стрелка вправо «Uman Plaza» («Умань плаза») розважальний центр
«Амарант» розважально-спортивний комплекс
28.03.2017
«Контрабас» караоке-бар
28.03.2017

 

Розважальний центр на четвертому поверсі має багато цікавих розваг: дитяче кафе, дитячій лабіринт, ігрові автомати для дітей та дорослих, силоміри, аерохокей, атракціон «Віртуальна реальність», батут з паралоновою ямою, 3d відео-зал, атракціон «Рибалочка».

Адреса: м. Умань. вул. Горького, 6

Телефони: (098) 604-84-64 (готель)

Графік роботи: 09:00 – 22:00

 

icon-car.pngFullscreen-Logo
«Uman Plaza» («Умань плаза») розважальний центр

loading map - please wait...

«Uman Plaza» («Умань плаза») розважальний центр 48.752753, 30.217326 Детальніше

7 Comments

  1. Яна :

    Також тут є атракціон для дорослих – посварися з персоналом. Я мовчу про асортимент кафе для дітей, про паралонову яму, після якої дитина схожа на бджолу з пилком – вся покрита дрібним паралоновим сміттям так як мабуть паралон давно треба міняти. Але такого хамства я давно не зустрічала: мало того, що хазяйка атракціонів несамовито ругається якщо аерохокей потрогати руками, так ще й на моє зауваження щодо звуку стрілянини на весь зал, який роздавався з колонок електротиру, пояснючи що діти (і я в тому числі)не мають насильно слухати звуки війни і можливо б вони запропонували навушники тому стріляючому, славнозвісна хазяйка мені нахамила, аргументуючи тим, що їхнім стріляючим клієнтам подобається такий гучний звук стрілянини, вибачте за тавтологію. Вона казала, щоб я не переживала, бо вони скоро звідти з”їдуть, але пройшло вже 2 роки, а вони так нікуди не з”їхали.. Шкода, але через таке хамство і світогляд персоналу, дітей туди краще не водити.

  2. Lilija :

    Приїхали відпочити в дитяче кафе “Uman plaza” , все було добре поки непочали їсти піцу. Волосина в середині тіста ,на що мені сказали що це сир, показавши що ми праві то не сир, ми навідь вибачень непочюли.

  3. Анастасія :

    Аніматори жахливі, маленькі діти яким по 6 ,8 років і Міша який був переодягнений років 16 питали що їм робити ,навіть не знали ім’я іменниці,маму не знали навіть в лице плутали з іншою людиною,виносила торт адміністратор а повинні аніматори, дитина бігала в іншій ігровій кімнаті ,а програма йшла ,фотозона здуті кульки ,мали бути дутки ,їх не було, і це все кому цікаво фото і відео,піньта була рожева кулька в якій 6, цукерок самих дешевих і ця крута програма 2 тисясі грн ми засмучені зіпсований настрій ((ще куча не доліків , чоловік повів дитину на батути а там дирка в яку доця могла б і впасти,(((

  4. Людмила :

    Дякуючи Уманьплазi вiдсвяткували день народження на 100% суперово! Замовляли програму,по перше це зручно, я нiзащо не хвилююсь,нi за анiматора,нi за торт,нiза що ! Ми прийшли а в них все готово! По друге все досить на високому рiвнi,анiматор провiв гарну програму,кухня реально смачна,iгрова чистенька велика, дитина мега задоволена! Я дякую iгровiй,хто це все придумав,так як це для нас гостей зручно,доступно, весело, та комфортно! Ви супер

  5. Олена :

    Якщо, Ви хочете зіпсувати собі настрій і свято – Вам сюди!!!!
    При скаладанні меню на свято (“поваром”- не адміністратором!)
    Ви отримаєте масу негативу в свою сторону, ніякої привітності та поваги до гостей ((((((((((
    Розчарована !!!!!!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *