«Земля сміється квітами»: в Умані діє виставка-продаж картин Валентини Мамчур

Головна Стрелка вправо Без категорії Стрелка вправо «Земля сміється квітами»: в Умані діє виставка-продаж картин Валентини Мамчур
Понад 350 людей взяли участь у Днях європейської спадщини в Умані
12.10.2023
Уманська делегація взяла участь у Міжнародному туристичному форумі в Тульчині
06.11.2023

В Державному історико-архітектурному заповіднику «Стара Умань» презентували персональну виставку живопису Валентини Мамчур.

Валентина Мамчур – художниця, педагог і науковиця, заступник декана з виховної роботи Уманського національного університету садівництва. Писати картини почала 10 років тому.

На виставці представлено 72 картини, більшість з яких написана у 2023 році. На картинах зображено в основному квіти: півонії, маки, мальви, бузок, айстри, соняхи тощо. Яскрава квіткова колекція на полотні наповнює позитивом і створює гарний настрій, що є вкрай важливим в умовах воєнного сьогодення.

«Земля сміється квітами» – це виставка-продаж, тож якщо ви зацікавитесь картиною і захочете її придбати, пишіть чи телефонуйте Валентині Мамчур +38 063 361 56 23.

Виставка триватиме до кінця листопада.

Години роботи ДІАЗ «Стара Умань»: понеділок-п’ятниця з 9:00 до 16:00 години. В суботу та неділю — за попереднім записом.

Адреса: вулиця Небесної Сотні, 31.

Телефон для передзапису: 093-212-10-99.

Фото: Вікторія Коваль


Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *