Майстер-класи для уманчан та гостей міста

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо Майстер-класи для уманчан та гостей міста
До уваги туристів: нові графіки роботи уманських атракцій
18.08.2020
103 полотна написали художники під час міжнародного пленеру в Умані
31.08.2020

В рамках Міжнародного художнього симпозіуму-пленеру “Мистецтво без обмежень”, що проходить в Умані з 12 серпня, відбудеться створення нового арт-об’єкту міста та низка майстер-класів, до яких можуть долучитися усі охочі.

20-21 серпня з 14.00 до 17.00 в Музеї культури та побуту Уманщини (пров. Любові, 6) відбудуться майстер-класи з гончарства та розпису кераміки майстрині Тамари Швець. Записатися можна за телефоном 098-530-26-59.

21-23 серпня з 10.00 до 17.00 в Музеї культури та побуту Уманщини (пров. Любові, 6) відбудеться майстер-клас з миколаївського розпису від заслуженої майстрині народної творчості Марини Головко. Також в рамках майстер-класу буде створено новий арт-об’єкт міста – розписано стіну біля музею  елементами миколаївського розпису.

Запрошуємо усіх охочих до спільної творчої роботи.

Довідково. Міжнародний художній симпозіум-пленер “Мистецтво без обмежень” – це грантовий проект від Українського культурного фонду, який в Умані реалізує ГО «Товариство дружби із зарубіжними країнами». Це унікальний мистецький продукт, який не має аналогів в Україні. Його основна мета – розвиток потенціалу митців з інвалідністю, активне впровадження інклюзивного підходу до реалізації культурно-освітніх завдань, промоція інклюзивного мистецтва в українському суспільстві, розвиток інклюзивного туризму. Проте до проекту мають можливість долучитися усі, хто любить художнє мистецтво, без винятку.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *