Родинний квест по місту “Стара Умань”

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо Родинний квест по місту "Стара Умань"
Фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі
30.06.2020
До Умані на ярмарок сиру та вина
21.07.2020

З нагоди Дня родини в Умані відбувся пригодницький сімейний квест по місту «Стара Умань». Це чудова нагода цікаво, пізнавально і незабутньо провести час зі своєю родиною.
Організатори – відділ туризму Уманської міської ради спільно з «Умань-квест» влаштували для уманчан і гостей міста справжню інтригуючу пригоду, під час якої учасники навипередки проходили випробування на 9-ти різних локаціях Умані про які впродовж квесту дізнавалися цікаву інформацію. Окрім того розгадували шифри та різноманітні загадки, фотографувались та виконували різні творчі завдання, долали перешкоди та отримували море позитивних емоцій.
Участь у квесті взяло 9 команд, а вік учасників – від 6 до 53 років.
Окрім маси яскравих вражень на переможців квесту чекали і приємні «пізнавальні» подарунки: вони отримали друковану та сувенірну продукцію з символікою міста Умань, знижку на проходження квестів в «Умань-квест» та сертифікати на безкоштовні екскурсії у «Таємничих підземеллях Василіанського монастиря», Краєзнавчому музеї, Картинній галереї.
Не тільки переможці «Старої Умані» раділи подарункам. Всім учасникам заходу презентували туристичну карту та буклети з цікавою інформацією про наше місто, знижку на пригоди в «Умань-квест» та можливість відвідати безкоштовну оглядову екскурсію по місту від гіда Ліани Роднікової.
Сподіваємось, що такі заходи допоможуть уманчанам і гостям Умані пізнати її краще, полюбити ще сильніше, стати її «промоутерами».

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *