«Зачекінься в Умані»: фотоконкурс до Дня молоді

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо «Зачекінься в Умані»: фотоконкурс до Дня молоді
«PiZZa home» піцерія
16.06.2020
ТОП-10 найстаріших будівель міста Умань
19.06.2020

28 червня в Україні святкуватимуть День молоді і саме з цієї нагоди на сайті УманьNews.City стартує молодіжний фотоконкурс «Зачекінься в Умані».

Організатори:  відділ туризму Уманської міської ради, КП «Телекомпанія Умань», сайт «УманьNews.City»

Термін: Конкурс триватиме з 15 по 25 червня 2020 року на веб-платформі УманьNews.City і до участі запрошують всіх охочих.

Як стати учасником? Стати учасником дуже просто. Для цього потрібно вибрати з власного архіву або зробити фотографію на фоні туристичних локацій Умані. Надіслати її на електронну пошту umannews.city@gmail.com чи повідомленням на сторінку сайту УманьNews.City у Facebook. У листі також вказати своє ім’я та контактний номер телефону для зв’язку.

ВАЖЛИВО! Надіславши фотографію і контактні дані, учасник автоматично дає свою згоду на оприлюднення його фото на сайті та в соціальних мережах, а також гарантує, що саме він є автором світлини і не наполягає на виплаті жодної винагороди.

Хто обирає переможця? Оцінку конкурсних фотографій здійснює читацька аудиторія сайту УманьNews.City шляхом прямого голосування на сайті через авторизацію.

Коли почнеться голосування? Голосування розпочнеться з того моменту, як фотографія з’явиться на сайті, і триватиме до 25 червня 2020 року включно. Чим раніше учасник надішле фото на конкурс, тим більше шансів матиме на перемогу. Учасник може поділитись посиланням на конкурс на своїй сторінці у соціальних мережах та попросити друзів підтримати його, що також збільшує його шанси на призове місце.

Які призи для переможців? Автори трьох світлин, які наберуть найбільшу кількість голосів, отримають подарунки від спонсорів та організаторів конкурсу:

І місце – квитки на кіносеанс у кінотеатр «FILMAX» + запрошення на двох на «Романтичну каву» від кав’ярні «Cool Cups» + сувенірну продукцію з символікою Умані.

ІІ місце – квитки на кіносеанс у кінотеатр «FILMAX» + спецподарунок від фотографа Інни Тарнавської + сувенірну продукцію з символікою Умані.

ІІІ місце – квитки на кіносеанс від кінотеатру «FILMAX» + сувенірну продукцію з символікою Умані.

Наступні 10 учасників (за кількістю голосів) отримають заохочувальні призи від організаторів конкурсу.

Тож поспішайте «зачекінитись» в Умані та отримати класні подарунки.

 

 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *