Фентезі-парк “Нова Софіївка”

Головна Стрелка вправо Варто відвідати Стрелка вправо Фентезі-парк "Нова Софіївка"
Національний дендропарк “Софіївка”
19.03.2024

Фентезі-парк «Нова Софіївка» – це новий об’єкт, який виріс поруч із історичним дендропарком. Це єдиний у східній Європі дендропарк у стилі фентезі.

У «Новій Софіївці» поєднуються природа, сучасне і традиційне мистецтво, різні світові культури, які представлені унікальними композиціями та арт-об’єктами:

– світломузична арт-інсталяція з портретом Софії Потоцької;

– стилізована вхідна група з ілюстраціями періодів розвитку «Софіївки»;

– інноваційне 3D-мапінг шоу «Душа лісу»;

– оглядовий майданчик;

– водоспад «Дракони»;

– скульптура «Пегас»;

– традиційна українська садиба з символічною атрибутикою та найяскравішими представниками української міфології;

– японський сад з озером, альтанками, садом каменів;

– скульптури самураїв та ніндзя;

– символічні японські панно, викладені різнокольоровою мозаїкою;

– регулярний та пейзажний сади;

– казковий сад;

– сад фонтанів;

– фонтан «Корабель»;

– багатофункціональний дитячий майданчик;

– мостові переходи через р. Кам’янка;

– малі архітектурні форми: бібліотека та будиночок для дітей;

– оригінальні композиції та форми з топіарних рослин;

– сотні видів хвойних, листяних дерев та кущів, а також багаторічників, лісових та берегових рослин, створено композиції з топіарних рослин та рослинних форм.

Особливо привабливою «Сучасна Софіївка» стає із настанням темряви, адже ввечері тут працюють світломузичні арт-інсталяції та демонструється 3D мапінг-шоу. Таким чином фентезі-парк вдало доповнив існуючі туристичні об’єкти, адже місто тепер цікаво відвідувати у будь-який час доби.

Ціни на послуги для відвідувачів на 2023 рік

Телефони екскурсбюро: (04744) 3-22-10, 4-07-39

Вартість вхідного квитка для дорослих – 100 грн, для дітей шкільного віку – 50 грн. Вхідна плата для жителів м. Умані: дорослі – 50 грн, діти шкільного віку – 30 грн.

Вартість екскурсії для дорослих – 40 грн, для дітей шкільного віку – 25 грн. Мінімальна вартість екскурсії для дорослих (до 10-ти осіб) – 400 грн, мінімальна вартість екскурсії для дітей шкільного віку (до 10-ти осіб) – 250 грн.

Вартість екскурсії іноземною мовою: для дорослих – 60 грн, для дітей – 50 грн. Мінімальна вартість екскурсії іноземною мовою для дорослих (до 10-ти осіб) – 600 грн, для дітей (до 10-ти осіб) – 500 грн. Екскурсії проводяться українською, російською, англійською, польською, французькою та німецькою мовами.

Церемонія освідчення в коханні – 1500 грн. За надання місця для проведення весільних церемоній на території парку – 5000 грн.

Вартість квитка на автостоянці: для легкового транспорту – 50 грн, для автобуса – 100 грн.

ПРИМІТКА. Правом безкоштовного входу в парк користуються військовослужбовці, учасники бойових дій,  ліквідатори аварії на ЧАЕС, діти дошкільного віку, діти-сироти, багатодітні сім’ї.

 

 

25 Comments

  1. Альона :

    Жінка яка працює на касі, дуже хамсько поводиться з гостями міста і місцевими теж.
    Підвищує голос.

  2. Альона :

    Чому якщо 5 людей місцевих і з паспортом а один гість, всеодно гість має платити за вхід?

  3. Вячеслав :

    А якщо 4 місцевих і 2 гостя, а якщо 2 місцевих і 3 гостя??

    • Дмитрий :

      Очень плохо. 22.10.2021 я со своей семьёй хотели посетить парк динозавров, но нам в кассе сказали что нужно покупать билеты вместе с фентези парком. Я спросил нет ли другого входа отдельного в парк динозавров? Мне нагло ВРАЛИ в глаза и сказали ,,нет, это единственный вход,,. В итоге Мне пришлось купить билеты и на фентези парк и на парк динозавров . ОКАЗЫВАЕТСЯ!!!!!!! В конце парка динозавров есть ещё один вход и там есть отдельная касса!!!!! Меня нагло обнанули. Ищите по Гугл картах другой вход в парк, не через Парк Фентези!!!
      Особо ничего впечатлительного в Фентези парке нет, зря потраченное время. В парке динозавров мне понравилось.
      Что ещё меня огорчило что для многодетных семей с удостоверением нет скидок на билеты. Это конечно жлобство.

      • umantravel :

        Шановний пане Дмитре! Так, дійсно, в парк “DinoSofia” є два входи: один через фентезі-парк “Нова Софіївка”, інший – з пров. Короткого. Але незалежно від того, з якого входу заходить відвідувач, він має сплатити за вхід до обох парків: парку динозаврів і фентезі-парку.

    • Сергій :

      Доброго дня. Були в новій Софіївці, все сподобалось. Підкажіть будь ласка назву фірми, що Вам фонтани робила. Маю кафе, хочу фонтан біля нього побудувати

  4. Валентина :

    Приехали в парк с Кропивницкого .Поездка не стоит выеденного яйца .Парк не о чем ,находится в процессе стройки ,насыпные дорожки со щебня ,ну такое (героскутер пришлось носить в руках ,так как колёса буксовали )За вход залупили цену 100 грн с человека, если ехать семьей ,то получается приличный чек ,если учесть что парк недостроенный ,и территорию его можно обойти за 30 минут ,это с учетом селфи под каждым кустом .Если сравнивать с Софиевкой ,то даже рядом не стоит, хотя цена за вход одинакова .В жизни больше не поеду ,зря выброшенные деньги((

    • Людмила :

      Маразм якийсь яка різниця звідки ти, всі відвідувачі однакові місцевий ти чи ні. Для місцевих дешевше для іногородніх дорожче немає слів…
      Ціни точно не для дітей. Якщо хтось буде їхати з далеку то розраховуйте на подвійну суму зразу. За це потрібно дякувати їхньому депутату Кисляку. В Черкасах теж є діно парк…

  5. Валентина :

    23.06.2021 відвідали даний парк. Двоє дорослих і один школяр. Вартість входу 250 грн. Час прогулянки склав максимум півгодини, тому що парк виявляється на реконструкції, ходу до саду каменів немає. Інформації на вході про проведення робіт відсутня. Ні касир ні охорона на вході не попередила про те що повноцінного огляду. Проте вартість за вхід 100%! Шановна адміністрація парку!!!! Майте совість!!! Люди з далеку їдуть!!!

    • Тетяна :

      Скажіть будь ласка , студентам теж безкоштовно з студентським квитком . І якщо заплатив за вхід в ” Софіївку” в “Нову Софіївку ” потрібно платити окремо , чи вже не потрібно?

      • umantravel :

        Добрий день. Вхід до парку “Софіївка” і фентезі-парку “Нова Софіївка” сплачується окремо. Студентам вхід до цих парків безкоштовний, якщо вони зареєстровані в Умані або Уманському районі.

  6. Алина :

    Приехали мы с семьей за 300 км специально в этот парк! Парк красивый, все сделано очень круто , нельзя было глаз оторвать, кроме одного НО! Пол парка закрыто на реставрацию! Реально самое интересное ограждено и туда никак не попасть! Сказать что я разочарована это ничего не сказать! Нигде об этом не было написано, нигде не было сказано! Плюс ко всему этому оказывается лазерное шоу только по праздникам и выходным! За это тоже нигде не сказано !За что заплачены такие деньги за вход? Хоть бы имели совесть и брали 50% . Если бы я знала заранее что пол парка закрыто я бы даже не тратила своё время и не ехала ради такого пол дня! Так что проверяйте информацию или лучше не рискуйте, потому что деньги выкинуты в никуда! Я попыталась поспрашивать , но особо нету там с кем разговаривать! Охранники разводят руки , кассы нет, чтобы поспрашивать , стоят ibox чтобы купить билеты! В общем, полное разочарование !

    • umantravel :

      Добрий день!
      Нам дуже прикро, що замість позитивних емоцій від відвідування фентезі-парку “Нова Софіївка” Ви отримали розчарування.
      Поспілкувавшись з приводу Вашого відгуку з адміністрацією НДП “Софіївка”, хочемо пояснити ситуацію.
      Територія, яка зараз огороджена і знаходиться в стадії будівництва, не є частиною фентезі-парку. Це окремий новий парк. Відповідно у вартість 100 грн. не входить його відідування.
      Щодо високої, на Вашу думку, плати за вхід у парк – вартість є економічно обгрунтованою, адже обслуговування парку потребує значних коштів (проведення консерваційних робіт, робота лазерних шоу, нічні підсвічування композицій, догляд за топіарними та іншими рослинами тощо).
      Щодо лазерного шоу, то актуальну інформацію про його графік роботи ми намагаємося зразу ж розміщувати на сайті “Умань туристична”.
      Сподіваємось, наступний візит до Умані подарує Вам лише позитивні емоції і залишить гарні враження.

  7. Александр :

    Обман с входными билетами. Везде написано дино парк 150 грн. НО ВОЙТИ МОЖЕТЕ ТОЛЬКО ЗА 250.

    • Кристина :

      Добрый вечер!
      Отдыхали в Рейкарц Аквадар, с. Манькивка и решили поехать в парк София классический. Очень понравился, вход 100 грн взрослый и 50 грн школьники. Цена копеечная, я считаю. Когда уезжали узнали о парке новая София, и решили приехать ещё раз. И абсолютно не пожалели. Парк маленький, но красивый! Также посетили Динозавров. Дети в восторге, да и мы, взрослые, гуляли с интересом и удовольствием! Рекомендую 100%. Цена взрослого билета 150 грн, детский 100 грн.

  8. Юлія :

    Чи можна зайти в парк “Нова Софіївка” потім вийти на шоу фонтанів і зайти знову на мапінг шоу? Чи потрібно буде знов купувати квитки? І який актуальний розклад мапінг шоу? На цьому сайті інформація що шоу з 21.30, на сторінці парку в фейсбуці інформація що з 22.00

    • umantravel :

      Добрий день, п. Юліє. Купувати квиток для повторного входу до парку не потрібно. Квиток діє протягом всього дня, головне його зберегти. Щодо мапінг шоу – ми вже оновили інформацію (раніше не мали змогу через технічні роботи на сайті). Дякуємо Вам за пильність. Демонстрація мапінг шоу починається о 22.00.

  9. Кристина :

    Добрый вечер!
    Отдыхали в Рейкарц Аквадар, с. Манькивка и решили поехать в парк София классический. Очень понравился, вход 100 грн взрослый и 50 грн школьники. Цена копеечная, я считаю. Когда уезжали узнали о парке новая София, и решили приехать ещё раз. И абсолютно не пожалели. Парк маленький, но красивый! Также посетили Динозавров. Дети в восторге, да и мы, взрослые, гуляли с интересом и удовольствием! Рекомендую 100%. Цена взрослого билета 150 грн, детский 100 грн.

  10. Ольга :

    Добрый день. Были с ребенком в Фентези и в Дино парке. Очень понравилось всем. Рекомендую поехать, не пожалеете.

  11. Юлія :

    Доброго дня, були пару років тому, дитина по посвідчення інваліда 1ї групи йшла безкоштовно, чи є наразі пільги? І чи діють вони в парку “Нова Софіївка”? Дякую

    • umantravel :

      Добрий день. Так, пільги діють. Правом безкоштовного входу в парк користуються ветерани Другої світової війни, воїни-інтернаціоналісти, особи з інвалідністю, ліквідатори аварії на ЧАЕС, військовослужбовці строкової служби, діти дошкільного віку, учасники АТО, діти-сироти, жителі м. Умані та Уманського району.

  12. Євген :

    Добрий день.Підкажіть чи діють якісь карантинні обмеження.Ми хочемо приїхати з іншої області.Від ковіду не привиті.дякую.

    • umantravel :

      Добрий день. Як і по всій країні, діють масковий режим і соціальна дистанція. Наразі COVID-сертифікати не потрібні. Але ситуація може змінитися.

  13. Виктория :

    Подскажите, нужны ли для входа сертификаты или плр тест?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *