Цифрове перетворення Умані

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо Цифрове перетворення Умані
Кінотеатр «Прем’єра»
27.06.2017
Міжнародний повітроплавний фестиваль “Монгольф”єрія. Квітуча країна”-2017
26.07.2017

Цифрове перетворення Умані

22 липня в рамках кампанії «Цифрове перетворення Черкащини» до Умані завітали фотографи спільноти місцевих експертів України компанії “Google”. Команда локальних гідів впродовж цілого дня працювала в Умані з метою відображення на Google-картах найцікавіших туристичних об’єктів та локацій міста.

Завдяки роботі фотографів на Google-картах з’являться такі туристично привабливі об’єкти Умані, як Державний історико-архітектурний заповідник “Стара Умань”, Уманський краєзнавчий музей, “Майстерня діда Панаса і Тараса”, пам’ятка архітектури національного значення Торгові ряди, єдиний в Україні пам’ятник І. Гонті і М. Залізняку, а також один з найбільших в Україні світло-музичний фонтан “Перлина кохання”.

Нагадаємо, що Черкаською облдержадміністрацією спільно з “Google Україна” в області реалізовується кампанія «Цифрове перетворення Черкащини», метою якої є підвищення інвестиційної та туристичної привабливості регіону за допомогою сучасних інтернет-інструментів.

В рамках кампанії вже створено спеціальний сайт «Мандруй Черкащиною», де зібрано інформацію про найцікавіші туристичні місця області, розроблено 3D-тури та створено опцію «Сплануй подорож. Серед них чільне місце посідає Умань з її туристичними принадами.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *