Діденко Ольга Володимирівна

Головна Стрелка вправо Екскурсії Стрелка вправо Гіди Стрелка вправо Діденко Ольга Володимирівна
Роднікова Ліана Василівна
28.03.2021
В Умані встановили туристично-інформаційні пілони
02.04.2021

 

Діденко Ольга Володимирівна

097-013-70-76

073-068-00-25

olgatur2017@ukr.net

Мови екскурсій: українська, російська

Час роботи: вихідні та святкові дні, будні – за домовленістю

Екскурсійні маршрути:

–  «Екскурс в минуле міста» (пішохідно-автобусний)

Тривалість: 2 години

Впродовж сотень років складався літопис історії міста Умані, в якому переплітаються архітектурні пам’ятки старовини різних стилів та особливості місцевого ландшафту. Свій особливий колорит має історична частина міста, адже її забудови, авторами яких були люди різних станів і національностей, є спільною спадщиною багатьох націй та етносів. Старовинні вулички з фешенебельними будинками – вілли, костьоли, собори, синагоги, прибуткові будинки, чоловіча та жіноча гімназії зможуть повідати вам багато цікавих, романтичних історій минулих століть.

Основні об’єкти відвідування: центральна частина міста, «старе місто», хасидський квартал, Василіанський монастир, Осташівський став.

–  Місцями сили Уманщини (пішохідно-автобусний)

Тривалість: 2 дні

На цьому екскурсійному маршруті ви побуваєте на місцях сили Уманщини з сильною енергетикою. І не для того, щоб наповнитися енергією та силою, а скоріше для того, щоб відкрити у собі внутрішній потенціал життєдайної сили, яка у кожного з нас є, але за певних обставин, ми її не втратили. Відвідавши жіночий православний монастир, відчуєте благодать і чистоту, що спонукатиме до молитви. Побувавши в парку «Софіївка», дізнаєтеся про внутрішню силу жінки, яка надихнула чоловіка на створення парку. А на гранітах, які застигали понад 5 мільйонів років, можливо отримаєте фізичне зцілення.

Основні об’єкти відвідування: с.Кочержинці Свято-Георгіївський жіночий монастир, м.Умань  НДП «Софіївка», с.Коржовий Кут

–  Сила міста в єдності (пішохідно-автобусний)

Тривалість: 2 дні

Багатоманіття релігійних традицій Умані вражає. Ви познайомитеся з особливостями різних систем світогляду та світосприйняття містян, їх культурними, духовними та моральними цінностями. Відносини між представниками різних релігійних традицій справа доволі делікатна, адже ці відносини мають довгу історію взаємоповаги, допомоги та неприйняття і ненависті.

Основні об’єкти відвідування: Кочержинський Свято-Георгіївський жіночий монастир, хасидський квартал в Умані, костел Успіння Богородиці, Ведичний храм (храм свідомості Крішни)

–  Квест «Екскурс в минуле міста» (пішохідний)

Тривалість: 2 години

Пропонуємо захоплююче, веселе, і незабутнє проведення часу разом з сім’єю або друзями – квест. Наш квест проходитиме по різноманітних історичних місцях та пам’ятках архітектури. Буде декілька локацій і на кожній з них команди отримуватимуть загадку, яка дасть можливість детальніше ознайомитися з історією міста в ігровій формі, а після її розгадки йтимуть до іншого місця.

Основні об’єкти відвідування: Центральна частина міста, Василіанський монастир, Осташівський став.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *