В області розробили туристичну карту

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо В області розробили туристичну карту
«Олімп» банно-готельний комплекс
08.10.2019
Черкащина розпочала створення бренду регіону
18.11.2019

 

Подорожувати Черкащиною тепер цікавіше із новою туристичною картою «Подорожуй Черкащиною ЗАРАЗ», яку нещодавно розробив та випустив Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА. На карту нанесено 43 туристичні об’єкти та предмети, які асоціюються з туристичними місцями та коротку інформацію про регіон: площа, розташування, відстань, населення, протяжність, автомобільні шляхи. Кожен район області має туристичні об’єкти.

– Мета карти – це промоція Черкаської області, як туристично привабливої дестинації. А ще це можливість раціонально спланувати свою подорож та не загубитися серед неймовірних туристичних місць, локацій та об’єктів регіону, – розповідають в Департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА.

На зворотньому боці карти міститься короткий опис з контактами та адресами, зображених на карті туроб’єктів, а також QR-коди з посиланнями на Google-карти, з інформацією про те, де поїсти, відпочити та що ще подивитися в Черкаській області.

У Департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА наголошують, що на карту нанесені не всі туристичні об’єкти області, де варто побувати. Проте, відсканувавши QR-код на зворотній стороні карти «Більше про мандри Черкащиною тут» можна дізнатися про туристичні локації регіону, яких немає на карті. Окрім цього, карта дуже зручна, має формат pocket-версії. Доступна українською та англійською мовами в друкованому та електронну вигляді.

Завантажити туристичну карту «Подорожуй Черкащиною ЗАРАЗ» можна тут:

українською мовою – https://cutt.ly/2ekf9rG

англійською мовою – https://cutt.ly/5ekfKkV

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *