Конкурс на кращу ялинку, 2500 м новорічних гірлянд: як Умань відзначила День святого Миколая (фото)

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо Конкурс на кращу ялинку, 2500 м новорічних гірлянд: як Умань відзначила День святого Миколая (фото)
«Хінкалі та вино» ресторан
15.12.2020
Протягом трьох днів в Умані спостерігатимуть за “північним сяйвом”
30.12.2020

У День святого Миколая, 19 грудня, в Умані відкрили новорічну ялинку. У зв’язку з карантинними обмеженнями, які діють в Україні, свято відбулося в онлайн-форматі.

Міський голова Ірина Плетньова спільно з народним депутатом Антоном Яценком привітали уманчан з прийдешніми святами та подякували всім підприємцям, які цьогоріч активно долучились до прикрашення міста в новорічній тематиці.

Дійсно, у підготовці до зустрічі 2021 Нового року уманські підприємці та установи перетворили місто на справжню казку: оригінальна головна ялинка, світлодіодні олені та квартет сніговиків, два яскравих ангели та казкові будиночки для малечі, паровози і карета зі справжнім поні. А ще 2,5 км святкових гірлянд та різноманітної ілюмінації по всьому місту – цьогоріч Умань засяяла, як ніколи раніше.

Варто згадати, що напередодні свят в Центральному сквері висадили 15 живих ялинок і серед навчальних закладів стартував конкурс «Прикрасимо ялинку разом». В рамках конкурсу кожна установа прикрашала одну з цих (або власних) новорічних красунь і 19 грудня підбили підсумки новорічного змагання. Міський голова Ірина Плетньова нагородила переможців:

– ІІІ місце (за оригінальний підхід в оформленні ялинок) – Центр розвитку дитини «1 клас», загальноосвітня школа №14;

– ІІ місце (за креативну ідею в оформленні ялинки) – ДНЗ «Уманський професійний ліцей», дитячий навчальний заклад №31;

– І місце (за найкраще представлення свого фаху на ялинці) – Уманський національний університет садівництва, КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка».

Також переможцями конкурсу визначено колективи вихованців, учнів і працівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних закладів відділу освіти Уманської міської ради. Кожен переможець отримав казковий подарунок – іграшкового святого Миколая, аби мати можливість створити новорічний настрій і в своїх закладах.

 

 

 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *