Мандруй Україною: з Умані до Кам’янця-Подільського

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо Мандруй Україною: з Умані до Кам’янця-Подільського
До Умані на ярмарок сиру та вина
21.07.2020
Мандруй Україною: з Умані до Дніпра
28.07.2020

 

Місто Умань стало учасником проєкту Державної агенції туризму #МандруйУкраїною, спрямованого на розвиток внутрішнього туризму в Україні. Туристична реклама нашого міста з’явилась на інформаційних порталах Кам’янця-Подільського, а ми, в свою чергу, пропонуємо уманчанам відвідати наше поріднене місто Кам’янець-Подільський.

Мабуть, ви чули про найвідомішу Фортецю, якою славиться це місто? Але це не єдина цікавинка у могутньому Кам’янці. Це не лише оборонні мури та бастіони, це також неймовірний каньйон річки Смотрич, костели та церкви, будинки, у яких живе історія. Місто, де переплелося середньовіччя та сьогодення.

А знаєте скільки неймовірного та цікавого можна зробити в Кам’янці? Екскурсії, квести, мотоекскурсії – це тільки початок. Справжні екстримали зможуть піднятися в небо на повітряній кулі, політати на параплані над неповторними краєвидами Дністровського каньйону, стрибнути з найвищого мосту в Україні,  промчати тролейною переправою через міст, покататися на справжньому військовому БРДМі та УАЗі – і це тільки частинка крутих пригод!

Ще більше інформації  на офіційних сторінках міста:

http://kamianets.travel/

https://www.facebook.com/TICKamPod/

https://www.facebook.com/Kamianets-travel-106330381033103/

https://www.instagram.com/kamianets.travel.tic/

А за цим посилання ви знайдете проморолик Кам’янця-Подільського https://youtu.be/x4FZj2GiaC0

 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *