В Умані працює Резиденція Святого Миколая

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо В Умані працює Резиденція Святого Миколая
В Умані навчали гідів розповідати про складні питання спільної історії
09.12.2019
Триває голосування за слоган Черкаської області
26.12.2019

Новорічний настрій заполонив стіни міського Будинку культури Умані. 14 грудня тут почала працювати Резиденція Святого Миколая. Дорослі та діти мають можливість зустрітися із Чудотворцем, написати йому листа, пройти смачні майстер-класи та зробити казкові світлини на різноманітних фотозонах. 

Чарівні санчата, сніг, королівський трон та затишне крісло на фоні ялинки — це далеко не всі фотозони, які створили організатори та партнери свята для відвідувачів. У Резиденції Святого Миколая цікаво і дорослим, і малим. Поки останні розважаються із Ельзою, Олафом, пишуть листа Чудотворцю, батьки насолоджуються запашною кавою, смаколиками та можуть обрати подарунковий сувенір на міні-ярмарку.

— Ми намагалися створити комфортні умови для всіх, — розповідає співорганізатор заходу, директор агенції «Умань концерт» Софія Чорномаз. — Більше двох місяців ми займалися декоруванням Резиденції Святого Миколая. Використали 3 км дощику, 6 км ниток, 500 метрів гірлянд, 20 кг штучного снігу, 20 кг фарб, 700 м2 агроволокна — і це далеко не весь список матеріалів. Головне, що нам вдалося створити справжню новорічну казку для уманчан та гостей міста.

Завітав на свято міський голова Умані Олександр Цебрій.

— Сьогоднішні радісні очі дітей говорять самі за себе. Я ніби побував у своєму дитинстві, чарівній казці. Це все результат спільної роботи влади та бізнесу. Сподіваюся, що будемо й надалі працювати в цьому напрямку, — говорить Олександр Цебрій.

5-річна Даша Віштал прийшла до Резиденції Святого Миколая разом із мамою. Вона під час майстер-класів разом із ельфами розмалювала дерев’яну ялинкову іграшку.

— Мені найбільше сподобався Святий Миколай. Я розказала йому віршик та написала листа. Думаю, він виконає мою мрію, — поділилася з нами дівчинка.

— Такого масштабного свята в Умані ще не було. Тут все гарне, атмосферне. На вулиці болото, погода не дуже хороша, а тут справжня казка. Дуже цінно, що для сімей бійців АТО вхід безкоштовний, — додає Лілія Кушніренко.

— Раніше батькам доводилося возити своїх дітей до Києва на новорічні свята, цьогоріч все змінилося. Вірю, що тепер ще більше малят зможе повірити в чудеса, зустрітися із Чудотворцем та здійснити свою мрію, — додає представниця ЖК «Греків ліс» Валентина Іскра.

Працюватиме Резиденція Святого Миколая до 30 грудня включно. Квиточки на захід можна придбати в касі МБК або за номером 097 727 44 60.

 

 

 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *