В Умані відкриє свою резиденцію Святий Миколай

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо В Умані відкриє свою резиденцію Святий Миколай
19.11.2019
В Умані навчали гідів розповідати про складні питання спільної історії
09.12.2019

Новорічна резиденція Святого Миколая працюватиме в міському Будинку культури з 14 до 30 грудня. Це вперше Миколай так довго спілкуватиметься з місцевими дітьми та розважатиме їх. 

Як пояснила помічниця чарівника, співорганізаторка заходу Софія Чорномаз, агенція «Умань Концерт» вже давно хотіла реалізувати масштабний дитячий проект. Адже досвід фестивалів «Шіді Ріді», «Holi dance Uman», «Сиру і Вина» у організаторів вже є, тому вирішили разом з Уманським міським Будинком культури здійснити 2-тижневий марафон «Резиденція Святого Миколая». Ретельно готувалися, вивчали досвід українських та іноземних колег, втілювали власні дитячі мрії.

Це наш один із наймасштабніших проектів. Одна декорація тільки чого варта, – розповідає співорганізатор дійства директор агенції «Умань концерт» Софія Чорномаз. – Кожного дня ми будемо проводити від 3 до 5 зустрічей зі Святим Миколаєм. Тривалість кожної – півтори години. Ми організовуємо все так, щоб цікаво було не лише дітям, а й їх батькам.

– Цей проект дійсно дуже об’ємний та трудомісткий. Це цікавий виклик, але ми справимося, – додає співорганізатор директор МБК  Валентин Білошкурський.

За задумом організаторів, на 17 днів, з 14 до 30 грудня міський Будинок культури перетвориться на зимовий палац, казковий ліс і святкову новорічну галявину. Цікаво буде і дітям і дорослим. Програма розрахована на півтори години,протягом яких учасник (дитина, чи дорослий) побувають на новорічному міні-ярмарку, напишуть заповітні мрії у листі до Святого Миколая, зможуть розповісти йому вірша, погратися з чарівними Олафом і Ельзою. Помічники Миколая допоможуть дітям власноруч виготовити новорічні сувеніри розписати імбирне печиво та новорічну прикрасу під час майстер-класів, пофотографуватися, погратися в ігри і потанцювати.

Щоб заохотити відпочинок згуртованими колективами зі шкіл та дитячих садочків, для групових квитків передбачено знижку, адже свято в дружній компанії завжди веселіше. Так, для груп від 20 дітей в будні дні квиток коштуватиме 50 грн на дитину. В інших випадках ціна різниться, як це зазвичай буває для вистав чи концертів.

Щоб дітям було цікаво, над підготовкою Резиденції і програмою працює велика творча команда агенції «Умань Концерт» і міського Будинку культури.

В будні дні Резиденція чекає дітей о 15:00, 17:00 та 19:00. У вихідні та святкові дні – об 11:00,  13:00, 15:00, 17:00 та 19:00

Вартість квитків – будні дні: 60 грн.

пт., вихідні та святкові дні: 70 грн

Квитки в касі МБК та за телефоном 097 727 44 60

Спеціальна пропозиція для груп (від 20 дітей) у понеділок, вівторок, середу – 50 грн.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! З 10 грудня ціна квиточків зросте.

ВАЖЛИВО: Для дітей до 4 років, дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей позбавлені батьківського піклування та дітей учасників АТО вхід безкоштовний за попереднім записом.

Джерело: Уманьnews.City

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *