В “Софіївці” покажуть фільми про любов (детальна програма)

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо В "Софіївці" покажуть фільми про любов (детальна програма)
ШіДі Ріді Fest: в Умані встановлять рекорд України
09.08.2019
В Умані відбудеться фестиваль повітряних куль
10.09.2019

“Уманське диво”, один з 10 найкращих парків Європи побачить 10 історій про любов. Любов до життя, улюбленої справи, до рідного краю, любов у подружжі, любов, що допомагає долати перепони та прірву непорозуміння…

Кінострічки виробництва України, Польщі, Німеччини та Франції, які є учасниками та переможцями національних та міжнародних кінофестивалів, покажуть в рамках Фестивалю документального кіно просто неба Lampa.doc. Цього року Умань вчетверте приймає фестиваль, але вперше локацією для проведення буде дендропарк “Софіївка”. Адже поряд з популяризацією сучасного документального кіно фестиваль має також додаткову місію – популяризацію туристичних місць.

Цього року кіновояж Lampa.doc охопить сім українських й одне польське місто:  Запоріжжя, Лисичанськ, Кропивницький, Житомир, Умань, Варшава,Червоноград, Київ. З Умані фестиваль документалістики одразу помандрує до польської столиці.

Новинкою цьогорічного фестивалю стане програма для тінейджерів. Протягом двох вечорів підлітки зможуть переглянути фільми спеціальної програми Lampa.teens. У суботу та неділю мовою кіно говоритимуть про виховання дбайливого ставлення до природи (“Завтра”, Франція) та про історію кінематографа (“Люм’єри”, Франція).

Пропонуємо познайомитися з програмою фестивалю та обрати фільми до душі.

Покази Lampa.doc – 23-25 серпня
Початок показів – 20:00
Місце проведення – Дендропарк “Софіївка”, біля павільйону “Флори”

Покази Lampa.teens – 24-25 серпня
Початок показів – 20:00
Місце проведення – галявина праворуч із павільйоном “Флори”

 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *