В Умані відкрили комплекс світло-музичних фонтанів (фото)

Головна Стрелка вправо Новини Стрелка вправо В Умані відкрили комплекс світло-музичних фонтанів (фото)
Фестиваль фарб “Holi Dance Uman 2017”
27.06.2017
Кінотеатр «Прем’єра»
27.06.2017

25 червня в Умані, в оновленому сквері імені Тараса Шевченка, відкрито один з найбільших в Україні світло-музичних фонтанів «Перлина кохання».

Фонтанний комплекс є унікальним, оскільки побудований і на суші, і на воді. На суші розташована велика чаша загальною площею водного дзеркала 450 кв.м. Під час світло-музичного лазерного шоу над чашею утворюється водний екран  у 200 кв.м. Демонстрація лазерного шоу з романтичним сюжетом, який розкриває назву фонтану, проводиться по вихідних і святкових днях.

Також у сквері знаходяться три невеликі статичні фонтани із світлодинамічною підсвіткою.  Висота їх струменів сягає 1.5 м.  У водоймі Осташівського ставу розташовано світлодинамічний плаваючий фонтан  зі струменями близько 20 м.

За оцінками експертів, уманський комплекс фонтанів увійшов до трійки лідерів нашої країни. Графік його роботи – щоденний. Щоправда, у світло-музичному режимі фонтан починає працювати після заходу сонця.

Планується, що «Перлина кохання» працюватиме до листопада.

З графіком роботи фонтанного комплексу можна ознайомитися в розділі “Фонтан” або за посиланням https://umantravel.com.ua/fontan/

 

 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *