«Умань» готель

Головна Стрелка вправо Де зупинитися Стрелка вправо Готелі Стрелка вправо «Умань» готель
Анонс: майстер-класи для дітей та дорослих
04.01.2024
Національний дендропарк “Софіївка”
19.03.2024

 

Готель «Умань» розташований в самому серці міста Умань. Це чотириповерхова будівля, що сполучає в собі історичну архітектуру і сучасний дизайн.
Відразу біля готелю знаходиться центральна площа, центральний парк, картинна галерея. У безпосередній близькості є музеї, парки, а для любителів розваг – нічні клуби та ресторани міста.

Готель «Умань» має у своєму розпорядженні як номери економ-класу зі зручностями на поверсі, так і більш комфортабельні номери з душем, санвузлом, кондиціонером. Телевізори є у всіх номерах. Для всіх гостей – безкоштовний Wі-Fі. За бажанням можна скористатися послугами пральні.
Для зручності гостей є як готівковий, так і безготівковий розрахунок.

Адреса: м. Умань, вул. Небесної Cотні, 7

Телефони:

+38 (063) 815-13-12
+38 (097) 206-34-84,
+38 (099) 516-34-47,

Сайт: http://hotel-uman.com.ua/

icon-car.pngFullscreen-Logo
«Умань» готель

loading map - please wait...

«Умань» готель 48.749854, 30.221533 Детальніше

3 Comments

  1. Віталій :

    Трохи похмурий готель. Темні вузькі коридори, килими, приглушене світло. Брали напів люкс за 440гр. Трохи тісно: весь номер це по-суті одне ліжко. Є міні холодильник, електро чайник, чашки. Також є фен, одноразова косметика, губка для взуття. Звуко ізоляція хороша (або просто у нас не було сусідів), ліжко зручне, хоч і трохи обшарпане узголів’я.
    Вцілому готель середній, на 3-4 бали. Але тільки якщо ваш номер не буде “дивитись” у внутрішній дворик. Тоді взагалі катастрофа: ні виду за вікном, ні світла і взагалі жах для того, хто має клаустрофобію. Тож уточняйте одразу на рецепції, куди буде виходити ваш номер.

  2. Марія :

    Проїздом завітали в місто. Вирішили затриматися та відпочити, зупинилися в самому серці міста в центральному готелі “Умань”. Нам без проблем запропонували номер стандарт (приємно здивувала акційна ціна 510грн за двомісний номер), адміністратор навіть розповіла про гарні місцини Умані та допомогла зорієнтуватися по місту. Номер затишний просторий, ліжко дуже зручне, білизна свіжа, а постіль білосніжна. В номері тепло та є все необхідне: кондиціонер, телевізор, фен, холодильник, чайник, чашки, ложечки та інше дрібне приладдя. У ванній кімнаті є засоби гігієни: шампуні, мило, шапочки, а в шафі була губка для взуття й одноразові тапці. Знову хочеться згадати доброзичливий, приємний персонал. Нам все сподобалося, рекомендую. Якщо будемо у вашому місті ще (а нас вже не одноразово запрошували відвідати і мальовничі парки “Софіївка” і фонтани) однозначно зупинимося у вас.

  3. Олена :

    В першу чергу хочу відмітити розташування готелю, краще немає куди! Самий центр міста!
    Все поруч, що магазини, що заклади харчування, що пам’ятки, аптеки і т.д.
    Не хвилюйтесь за стоянку для вашого авто… навколо готелю безкоштовні паркомісця, де кожної ночі паркується кількадесят автомобілів.
    Персонал в цілому привітний, якщо треба – підкажуть і зорієнтують. В номері чисто. Приємно, що була косметика і капці для кожного. В кожного відвідувача було по 3 рушника. Є бойлер, тому гаряча вода є цілодобово. В номері є навіть міні сніданок – чай, кава (на вибір) та по 1 круасау на кожного – СУПЕР!!!
    Всім рекомендую.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *